Maçın kahramanı Pelkas konuştu! Gol için ne dedi?

28.02.2021 - 21:22 | Son Güncellenme: 28.02.2021 - 21:27

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Dimitrios Pelkas, 1-0 kazandıkları Trabzonspor maçı sonrası konuştu. Pelkas attığı gol için neler söyledi? İşte Pelkas'ın maç sonunda yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar...

Maçın kahramanı Pelkas konuştu! Gol için ne dedi?

AJANSSPOR-HABER 

Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Dimitrios Pelkas, 1-0 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu. 5 golden 4'ünü dış sahada atan Pelkas, deplasmanda attığı gollerin sorulmasının üzerine de performans değerlendirmesi yaptı. 

Pelkas: "Maçı hak ettik"

Pelkas maçla ilgili değerlendirmesinde, "Bizim açımızdan zor bir maçtı. İyi oynadık. Özellikle ilk yarıda iyi oynadık. Maçı hak ettik. Bugün aldığımız galibiyet ve gol attığım için mutluyum. Bu şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.

Kendi performansı için neler söyledi?

Sarı-lacivertli futbolcu, "Mutlu olmak istiyorsak perşembe günü de kazanıp devam etmeliyiz. Geleceği çok fazla düşünmemeliyiz. Oyun oyun bakamalıyız. Kendi açımdan en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Çalışmaya devam etmeliyiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler