Marcao ve Luyindama için son karar!

06.09.2020 - 10:53 | Son Güncellenme: 06.09.2020 - 10:56

Son dakika Galatasaray haberleri... Sarı-kırmızılılar beklediği orta saha transferini henüz yapamazken, takımın gözde stoperleri Luyindama ve Marcao'un transferleri hakkında son kararını verdi. İşte detaylar...

Marcao ve Luyindama için son karar!

Galatasaray, transfer döneminde beklediği orta saha transferini hâlâ kadrosuna katamazken; Falcao, Feghouli, Belhanda, Babel ve Diagne gibi oyuncuları satamadığı için bütçe yaratma konusunda da zorluk çekiyor.

Marcao-Luyindama ikilisi

Sarı-kırmızılılarda Avrupa kulüplerinin ilgisini en çok Marcao-Luyindama stoper ikilisi çekiyor. Ancak Galatasaray, oyuncuların yaşları ve performans durumlarını göz önünde bulundurduğunda bu ikiliden tatmin edici bonservis bedelleri kazanmak istiyor.

Karar verildi

Sabah gazetesinin haberine göre Galatasaray, iki stoperine de ayrı ayrı 15 milyon Euro değer biçti. Sarı-kırmızılılar, iki stoperine de bu bedelin altında gelecek tekliflere kapısını kapattı. Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, Marcao ile; Aston Villa ise Luyindama'yla ilgilenmişti.

Sözleşmeleri sürüyor

İki stoperin de sözleşmesi iki yıl daha devam ederken; Marcao yıllık 850 bin Euro, Luyindama ise 1 milyon 50 bin Euro maaş alıyor. Maliyetlerini de uygun olarak gören Cimbom, transfer döneminde iki stoperini de satmazsa oyuncularla sözleşme uzatmayı düşünüyor.

Senin için hazırladığımız haberler