Galatasaray Haberleri | Okan Buruk, Manchester United Maçı Öncesi Konuştu

02.10.2023 - 21:38 | Son Güncellenme: 02.10.2023 - 23:57

Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında, İngiliz devi Manchester United ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da Okan Buruk maç öncesi flaş açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Haberleri | Okan Buruk, Manchester United Maçı Öncesi Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Manchester United Galatasaray için geri sayıma geçildi. Süper Lig'in son şampiyonu temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında, İngiliz devi Manchester United ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Bu sezon şimdiye dek çıktığı 14 resmi maçta 11 galibiyet ve 3 beraberlik alan Cimbom, devler liginde ilk 3 puanını İngiltere'de arayacak.

Buruk ve Zaha'dan flaş açıklamalar

Bu kritik maç öncesi sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk ve Wilfried Zaha basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: "Galatasaray'ın genlerinde Şampiyonlar Ligi'nde kazanmak var"

Yarın oynanacak Manchester United maçını Old Trafford deplasmanında kazanmak istediklerini belirten Buruk "Çok önemli bir deplasman. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Rakipte öyle tabi ki buraya kazanmak için geldik. Galatasaray'ın genlerinde olan Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyoruz. Maça hazırız ve hedefimiz kazanmak." dedi.

İlgini Çekebilir
Wilfried Zaha: "Önemli olan gol değil, takımın kazanması"
Habere Git

Okan Buruk: "Manchester United önemli bir kadroya sahip"

Manchester United'ın formunun düşük olmasına rağmen iyi bir kadroya sahip olduğunu belirten başarılı teknik direktör "Ligdeki iyi performansımızı Şampiyonlar Ligi'nde de sürdürmek istiyoruz. Manchester United, başarısız gibi gösterilse de çok önemli bir kadroya sahip. Kazanmak isteyecekler." dedi.

Wilfred Zaha: "Onların canını yakabilecek oyuncularımız var"

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli oyuncusu Wilfred Zaha, Manchester United'a tehdit oluşturacak oyuncuları olduğunu "Söylenecek çok şey yok. Manchester United, daha önce oynadığım bir kulüp. 10 yıl sonra bugün 30 yaşındayım, oyun olarak olgunlaştım. Çok deneyimli bir takımımız var. Yarınki maç için hazırız. Onların canını yakabilecek oyuncularımız var." ifadeleri ile belirtti.

Wilfred Zaha: "Hocam hangi pozisyonda isterse oynarım"

Kendisine ikinci forvet oynayıp oynamayacağı sorulan Wilfred Zaha bu soruya "Tercih ettiğimi pozisyon sol kanat. Ama herhangi bir pozisyon için hocam isterse tabi ki oynarım. Hocam, 2. forvet olarak oynamam gerektiğini söylerse oynarım, sorun yok." yanıtını verdi.

İlgini Çekebilir
Altay Bayındır'dan Galatasaray yanıtı ve Jesus'un sistemine eleştiri
Habere Git

Wilfred Zaha: "Yüzümde bir rahatsızlık görüyor musun?"

Bir dönem formasını giydiği Manchester United karşısında burada olmaktan rahatsız olup olmadığı sorulan 30 yaşındaki oyuncu "Yüzüme baktığınız zaman herhangi bir rahatsızlık hissediyor gözüküyor muyum? (gülüşme) Hayır hissetmiyorum." dedi

Wilfred Zaha: "Nereye varmak istiyorsam oraya varacaktım ve bugün Galatasaray'dayım"

Manchester United'ta geçirdiği dönemle ilgili kendisine yöneltilen soruyu yanıtlayan Zaha "Belirli bir dönem geçirdim Manchester'da. Kesinlikle orada bitirmeyecektim kariyerimi. Nereye varmak istiyorsam oraya varacaktım ve bugün Galatasaray'dayım." dedi.

Okan Buruk: "Rakibin eksileri ve artılarına göre düşüncelerimiz var"

Manchester United maçındaki planlarına değinen Okan Buruk "Çok fazla çalışma süremiz olmadı. Taktik çalışmayı İstanbul’da yaptık. Rakibin artıları ve eksilerine göre düşüncelerimiz var. Sol bekte farklı oyuncular kullanıyorlar. Biz kendi oyuncularımız ve oyunumuz üzerinden bir plan belirledik. Sahada bunu uygulamaya çalışacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın ManU kamp kadrosu belli oldu! Yıldız isim yok
Habere Git

Okan Buruk: "Boey için önemli bir maç olacak"

Marcus Rashford karşısında Sacha Boey'in kilit bir rol oynayacağını belirten teknik direktör "Manchester United'ın geçiş hücumları, Rashford üzerinden ilerliyor. Boey için de bu anlamda önemli bir maç olacak. Yarın ondan defansif oyununun yanında ofansif oynamasını da isteyeceğiz." dedi.

Okan Buruk: "Manchester United formsuz ve çıkış arıyor"

Manchester United'ın formsuz olmasının maç öncesi aldatıcı olduğunu belirten Galatasaray Teknik Direktörü "En tehlikeli maçlar böyle maçlardır. Manchester United formda değil ve kötü ilerliyor ancak çıkış arıyor." dedi.

Okan Buruk: "Hem yarışıyoruz hem de takımın performansını yukarı götürüyoruz"

Yeni transferlerini takıma adapte ederken formlarını da yukarı çektiklerini belirten Okan Buruk "Oyuncularımız zaman geçtikçe hazır olacak diyorduk. Wilfried burada, Ndombele'yi kullanamadık. Hakim Ziyech başladı ama daha sonra durdu. Hem yarışıyoruz hem de takımı performansını yukarı doğru götürüyoruz." dedi.

İlgini Çekebilir
Buyurun futbol şölenine!.. Fener, Cim Bom'un rekoruna göz kırptı!
Habere Git

Okan Buruk: "Şampiyonlar Ligi'nde herkes herkesi yenebilir"

Kopenhag maçındaki beraberliği puan kaybı olarak niteleyip nitelemedikleri sorulan Okan Buruk "Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm takımlar önemli. Amacımız 3 puandı ama 1 puan şu anda bizi ikinci sırada tutuyor. Bilemiyorsunuz önceden ön göremiyorsunuz. Şampiyonlar Ligi'nde herkes herkesi yenebilir." dedi.

Zaha'nın enerjisi yerinde

Wilfred Zaha kendisine yöneltilen "İngiltere'ye 5 saatlik bir yolculuk yapıldı. Zaha yorgun görünüyor, kendini yorgun hissediyor mu?" sorusuna kısaca "Hayır" yanıtı verdi.

Okan Buruk: "Wilfred rakibimizi en iyi tanıyan oyuncu"

Manchester United'ın Crystal Palace maçılarındaki performansını takip ettiğini söyleyen Buruk "United'ın oynadığı Crystal Palace maçlarını seyrettim. Oyun olarak birbirine yakın oyunlardı. Palace iki maçta da bekleyerek oynadı. Birinde çok kolay kaybetti ama diğerini kazandı. Biz birçok maç üzerinden analiz yaptık. Bizim de planımız sahada ortaya çıkacak. Wilfried rakibimizi en iyi tanıyan oyuncumuz. O da olumlu bir katkı verecek bize." dedi.

İlgini Çekebilir
Cim Bom'un rakipleri haftayı galibiyetsiz kapattı!
Habere Git

Wilfred Zaha: "Duyabileceğiniz en yüksek ses Galatasaray maçlarında"

Old Trafford'taki atmosferin Galatasaraylı oyuncuları rahatsız etmeyeciğini belirten Zaha "Bana ne zaman bir sevgi gelirse onu bende yansıtırım. Geldiğimden beri takım, taraftarlar bana çok sevgi gösteriler. Hayır. Siz daha önce Galatasaray maçlarını izlediniz mi? Duyabileceğiniz en yükses ses zaten orada var." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler