Fenerbahçe'de Serdar Dursun Cephesinden Transfer İddialara Yanıt

22.02.2023 - 11:48 | Son Güncellenme: 22.02.2023 - 12:11

Transfer haberleri... Süper Lig ekibi Fenerbahçe forması giyen ve forma şansı bulmakta zorlanan Serdar Dursun'un takımdan ayrılacağı iddia edilmişti...

Fenerbahçe'de Serdar Dursun Cephesinden Transfer İddialara Yanıt

Bu sezon Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulmakta zorlanan, Rusya ve Polonya'dan teklifler alan golcü oyuncu Serdar Dursun'un takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Milli oyuncunun cephesinden bu iddialara yanıt geldi. İşte detaylar.

Sabah'ta yer alan habere göre; bu sezon Batshuayi, Pedro, King transferleri sonrasında 5. forvet konumuna düşen Serdar Dursun, Fenerbahçe'den ayrılmaya sıcak baktığı iddia edilmişti.

"Ayrılmak istiyorum"

Joao Pedro'nun da sakatlığını atlatıp erkenden takıma dönmesiyle forma şansı iyice azalan tecrübeli golcünün, yönetime "Oynamayacaksam ayrılmak istiyorum" dediği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe 2 oyuncu için harekete geçti! Görüşmeler başlıyor...
Habere Git

Rusya ve Polonya'dan talip çıktı

İddilara göre Serdar Dursun'a Rusya'dan talip çıktı. Rusya ligi takımlarından Khimki'nin Serdar Dursun ısrarı sürerken, Polonya liginden R. Czestochowa da golcü oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Khimki'nin Serdar Dursun teklifi

Khimki, Serdar Dursun'a bir yıl için 1 milyon Euro teklif etti. Fenerbahçe'ye de 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli önerildi.

Serdar Dursun cephesinden iddialara yanıt

Deneyimli oyuncunun cephesinden Vole'ye yapılan açıklamada, "Serdar'la ilgilenen kulüpler var ancak henüz resmi teklif gelmedi; gelse bile kulüpten ayrılmak gibi bir düşüncemiz yok" denildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a ihtarname çekildi: Paramızı ödeyin!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Bu sezon 16 resmi maça çıkan 31 yaşındaki Serdar Dursun, 3 gol - 2 asistlik bir performans sergiledi. 31 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler